Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fumet
- 20 langostinos grandes crudos sin pelar
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón
- 100 g de agua
- 100 g de vino blanco seco
Rape en salsa americana
- 120 g de puerro (solo la parte blanca) en trozos
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de harina
- 100 g de salsa de tomate
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1000 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) (en medallones de 70-80 g)
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 768 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 2.27 g
- Vetten
- 10.38 g
- Vezels
- 0.54 g
Alternatieve recepten
Fumet de pescado y gambas
20min
Crema de gambones
45 min
Crema con rape y gambas
30 min
Bacalao con langostinos
1sa
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Calamares encebollados
1sa
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 min
Rape al oporto
50 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 dk
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min