Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 3 - 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharada de pan rallado
- 800 - 900 g de chipirones troceados congelados (previamente descongelados y escurridos)
-
1
guindilla roja seca sin pedúnculo ni semillas
(optioneel)
of 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel) - 2 cucharadas de perejil fresco picado (y un poco más para espolvorear)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1226.5 kJ / 293.5 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 15.2 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con chipirones y setas al ajillo
25 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Chipirones afogaos
30min
Chipirones encebollados (Maganos)
40min
Calamares encebollados
1h
Almejas a la marinera
30min
Berberechos al vapor con lima
20 min
Bacalao en salsa verde
30min
Chipirones rellenos
1h 10min
Arroz negro de chipirones con verduras
1h 20 min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Fideuá negra de calamares
45min