Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo
- 300 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco
- 100 g de salsa de tomate
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 50 g de brandy
- 1000 g de anillas de calamar
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 1 punta de cuchillo de tinta de calamar
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 942 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 24.34 g
- Koolhydraten
- 6.94 g
- Vetten
- 11.14 g
- Vezels
- 1.27 g
Alternatieve recepten
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 godz.
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Calamares encebollados
1 godz.
Calamares a la mallorquina
1 godz.
Almejas a la marinera
30 min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Fabes con almejas
30 min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2 Std. 30 Min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1 Std. 5 Min
Chipirones rellenos
1h 10min
Carrilleras de ternera estofadas
9 godz.
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1 Std. 5 Min