Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 rodajas de merluza
- 1 ½ cucharadita de sal
- 800 g de patatas chascadas
- 400 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 200 g de cebolla cortada en juliana
- 6 hojas de perejil fresco
- 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para pincelar el Varoma)
- 40 g de dientes de ajo fileteados
- 2 cucharadas de pimentón dulce
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1566 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 25.79 g
- Koolhydraten
- 24.16 g
- Vetten
- 19.43 g
- Vezels
- 3.01 g
Alternatieve recepten
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bacalao fresco con ajada
30 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 min
Merluza con patatas
40 min
Rodaballo con patatas panadera
40 min