![Merluza a la gallega Merluza a la gallega](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7B146AFE-6A5A-45E2-BC20-963A496601D6/Derivates/8BB50470-B2FA-4672-BE90-E996E502FB3D.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 rodajas de merluza
- 1 ½ cucharadita de sal
- 800 g de patatas chascadas
- 400 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 200 g de cebolla cortada en juliana
- 6 hojas de perejil fresco
- 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para pincelar el Varoma)
- 40 g de dientes de ajo fileteados
- 2 cucharadas de pimentón dulce
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1566 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 25.79 g
- Koolhydraten
- 24.16 g
- Vetten
- 19.43 g
- Vezels
- 3.01 g
Alternatieve recepten
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao en salsa verde
30min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30min
Pescadilla con langostinos en salsa
30min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Merluza con patatas
40 分钟
Lubinas de ración en papillote para dos
30min
Caballa con pisto de calabacín
30min
Merluza al vapor de almejas
30min
Merluza a la koskera
45 分钟
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 分钟
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min