Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado (desmigado)
- 6 huevos
- 200 g de patatas paja (2 bolsas de 100 g)
- pimienta negra molida
- sal
- 100 g de aceitunas negras
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1576 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 18.67 g
- Koolhydraten
- 11.08 g
- Vetten
- 28.68 g
- Vezels
- 2.39 g
Alternatieve recepten
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Pisto para dos
20min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao espiritual
45 Min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Soldaditos de Pavía
1 Std. 10 Min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1 Std.
Salmorejo para dos
45 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Salmorejo
10 Min