Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 800 g de aguja de ternera (en trozos de aprox. 3 cm)
- 1 cucharadita de harina
- 100 g de vino tinto
- 150 g de zanahorias en rodajas
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 2 clavos
- 300 g de agua
-
6
alcachofas frescas sin hojas duras en mitades (aprox. 700 g)
of 6 corazones de alcachofa congelados - ½ limón (para frotar el corte de las alcachofas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1380 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 31.98 g
- Koolhydraten
- 8.78 g
- Vetten
- 2.98 g
- Vezels
- 12.57 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con conejo
50 Min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 godz. 50 min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1sa
Conejo al ajillo con setas
40 dk
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 Std. 15 Min
Estofado de ternera con tortellini
1sa
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 dk
Ternera a la jardinera con huevos poché
40 dk
Guiso de ternera y verduras con miso
2h
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 Min
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55 Min
Carrilleras de ternera estofadas
9 Std.