Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 800 g de aguja de ternera (en trozos de aprox. 3 cm)
- 1 cucharadita de harina
- 100 g de vino tinto
- 150 g de zanahorias en rodajas
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 2 clavos
- 300 g de agua
-
6
alcachofas frescas sin hojas duras en mitades (aprox. 700 g)
of 6 corazones de alcachofa congelados - ½ limón (para frotar el corte de las alcachofas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1380 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 31.98 g
- Koolhydraten
- 8.78 g
- Vetten
- 2.98 g
- Vezels
- 12.57 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras de ternera estofadas
9 Std.
Arroz con conejo
1h 15min
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1 Std.
Patatas guisadas con conejo
50 Min
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 Min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1 Std.
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 Min
Estofado de ternera con tortellini
1 Std.
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2h 50min