Compatibele versies
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla
- 80 g de puerro en rodajas
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 3 dientes de ajo
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 700 g de pechuga de pavo sin piel, en dados de 3-4 cm salpimentados
- 1 cucharada de hierbas provenzales secas
- 1 cucharadita de pimentón
- 150 g de champiñones frescos (en mitades o en cuartos)
- 50 g de vino blanco
- 1 hoja de laurel seca
- 350 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de patatas chascadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 29.07 g
- Koolhydraten
- 16.23 g
- Vetten
- 8.81 g
- Vezels
- 3.22 g
Alternatieve recepten
Pavo al ajillo con edamame
1sa
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1sa
Guiso de patatas con magro
1sa
Guiso de pechuga de pollo, patatas y judías blancas
35 dk
Ternera al chilindrón con cuscús
45 Min
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40 dk
Pollo con pimientos a la cerveza
30 Min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 Std. 15 Min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40 dk
Pollo a la huertana
45 Min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 dk
Estofado de pavo al ajillo
45 Min