Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de tomate entero en conserva (escurrido)
- 1 cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de judías verdes frescas (en trozos de aprox. 4 cm)
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 50 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 620 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Pisto
45 min
Champiñones o setas al ajillo
20 min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 min
Repollo salteado
25 min
Porrusalda con calabaza
50 min
Acelgas con patatas
45 min
Pisto para dos
20 min
Guisantes con jamón
30 min
Guisantes con jamón
30 min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1 godz.
Judías verdes con champiñones y beicon
30 min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 min