Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 70 g de cebolla en trozos
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de calamares limpios y cortados en trozos
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 250 g de arroz de grano redondo
- 700 g de caldo de pescado muy caliente
- 2 sobres de tinta de calamar (disuelta en un poco de agua)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1878 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1h 15min
Almejas a la marinera
30min
Tallarines en negro con sepia
30min
Arroz con calamares en su tinta
30min
Arroz negro de chipirones con verduras
1h 20 min
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40min
Fideuá de mariscos
45min
Fideuá negra de calamares
45min
Arroz con rape y gambas
30min
Arroz con bogavante
1h
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20 min