Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y algo más picado para servir
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 lata de calamares en su tinta (115 g)
- 60 g de vino blanco
- 300 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- ¼ cucharadita de colorante amarillo
- 800 g de caldo de pescado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1223 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min
Arroz con rape y gambas
30min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1h 15min
Arroz a banda
1h
Fideuá de mariscos
45 Min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Fideuá negra de calamares
45 Min
Fideuá con mejillones
50min
Guiso de sepia con patatas
1h