Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 50 g de pimiento verde
- 50 g de cebolla
- 50 g de puerro en rodajas
- 2 cucharadas de tomate triturado en conserva
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 hoja de laurel seca
- 500 g de acelgas en trozos
- 650 g de agua
-
200
g de calabaza en trozos pequeños
of 200 g de patata en trozos pequeños - 200 g de bacalao en salazón remojado y desalado
- 800 g de garbanzos cocidos (en conserva) (lavados y escurridos)
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2313 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías blancas a la hortelana
45 Min
Potaje de vigilia
30min
Alubias con bacalao
30min
Potaje de judías con borrajas
30min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 Min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 Min
Patatas guisadas con calamares
40 Min
Potaje de sepia con garbanzos
40 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Guiso marinero con patatas
45 Min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 Min