Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 80 - 100 g de dados de beicon
- 400 g de judías verdes frescas en trozos de 3-4 cm
- 200 g de champiñones frescos en cuartos
- 50 g de vino blanco
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 784 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 8.07 g
- Koolhydraten
- 7.14 g
- Vetten
- 14.08 g
- Vezels
- 4.35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías verdes a la carbonara
40min
Guisantes con jamón y huevos poché
25 Min
Coliflor salteada para dos
25 Min
Espinacas con patatas
30min
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30min
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
20min
Acelgas con patatas
45min
Setas de cardo con jamón
25 Min
Judías verdes con tomate
45min
Guisantes con jamón
30min
Guisantes con jamón
30min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min