Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 dientes de ajo
-
2
cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
of 2 cucharaditas de pimentón dulce - 800 g de patatas chascadas en trozos de 3-4 cm
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de bonito fresco (sin piel ni espinas, en dados 3 cm)
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1059 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 15.92 g
- Koolhydraten
- 23.34 g
- Vetten
- 10.71 g
- Vezels
- 3.23 g
Alternatieve recepten
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Marmitako para dos
30min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Porrusalda con bacalao
40min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Marmitako de salmón
1h
Pochas a la navarra
40min
Marmitako de caballa
50 min
Porrusalda con calabaza
50 min
Bonito a la riojana
50 min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min