Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de aceite de oliva virgen extra
- 35 g de pimiento verde
- 50 g de cebolla
- 35 g de tomate triturado en conserva
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 300 g de patata en trozos (3 x 3 cm)
- 150 g de agua
- 1 pellizco de sal
-
100 - 120
g de bonito fresco en tacos (3 x 3 cm)
of 100 - 120 g de atún fresco en tacos (3 x 3 cm) - perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1111 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Marmitako
40min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Fabes con almejas
30min
Merluza a la gallega
40min
Marmitako de pulpo
40min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Marmitako de caballa
50 min
Fabes con pulpo
45 min
Bonito a la riojana
50 min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min