![Sepia a la mallorquina (Baleares) Sepia a la mallorquina (Baleares)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/15F9325D-5AD1-4C56-AC91-BC214760CDE9/Derivates/46B74B2A-42E6-4806-A620-A7960D692E95.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de sepia limpia cortada en dados
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 230 g de brandy
- 350 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate triturado en conserva
- ½ guindilla seca (optioneel)
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1447 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 45.1 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Calamares a la mallorquina
1 Std.
Sepia con ratatouille
1 Std.
Calamares al whisky
45 Min
Rossejat de rodaballo y almejas
40 Min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Rape al oporto
50 min
Alcachofas a la cerveza
45 Min
Sepia al ajillo
25 Min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Conejo a las finas hierbas
50 min
Calamares encebollados
1 Std.
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 Min