Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g de caldo de pescado
- 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- 5 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 100 g de pimiento rojo en juliana
- 400 g de arroz de grano redondo
- 500 g de cigalas (aprox. 12 pequeñas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1593 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 12.67 g
- Koolhydraten
- 54.23 g
- Vetten
- 12.61 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con bogavante
1 Std.
Arroz con rape y gambas
30 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Arroz con conejo
1 Std. 15 Min
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.
Arroz a banda
1 Std.
Fideuá de mariscos
45 Min
Arroz empurdanés
1 Std.
Arroz con marisco y cerveza
1 Std.
Fideuá de carrilleras y langostinos
1 Std. 15 Min
Arroz meloso con codornices
1h 10min
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 Std. 20 Min