Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g de caldo de pescado
- 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- 5 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 100 g de pimiento rojo en juliana
- 400 g de arroz de grano redondo
- 500 g de cigalas (aprox. 12 pequeñas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1593 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 12.67 g
- Koolhydraten
- 54.23 g
- Vetten
- 12.61 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de sepia con patatas
1hod.
Arroz caldoso para dos
1h 10min
Zarzuela de pescados y mariscos
1hod.
Arroz con pulpo
45min
Fideuá de mariscos
45min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1h 10min
Arroz a banda
1hod.
Arroz con rape y gambas
30min
Arroz empurdanés
1hod.
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Arroz con sepia y cigalas
1hod.
Arroz con bogavante
1hod.