Compatibele versies
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (de aprox. 180 g)
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 - 5 dientes de ajo en láminas
- 1 trozo de guindilla seca (en 10-15 aros)
- 150 g de agua (y 2 cucharadas más para el pilpil)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 32.95 g
- Koolhydraten
- 0.78 g
- Vetten
- 25.03 g
- Vezels
- 0.07 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almejas a la marinera
30min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao con langostinos
1h
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min
Bacalao Club Ranero
1h
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bacalao fresco con ajada
30min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Bacalao con chirlas
45 Min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min