Compatibele versies
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (de aprox. 180 g)
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 - 5 dientes de ajo en láminas
- 1 trozo de guindilla seca (en 10-15 aros)
- 150 g de agua (y 2 cucharadas más para el pilpil)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 32.95 g
- Koolhydraten
- 0.78 g
- Vetten
- 25.03 g
- Vezels
- 0.07 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chipirones rellenos
1j 10 menit
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Bacalao Club Ranero
1h
Croquetas de pollo y jamón
6h 40 min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1j 10 menit
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Bacalao dorado
25 min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1h 30 min
Bacalao con langostinos
1h
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min