Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 lomos de merluza (sin piel ni espinas)
- 1 diente de ajo
- 15 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el cestillo)
- 250 g de agua
- 1 cucharada de zumo de limón
- 2 corazones de alcachofa frescos en cuartos
- 1 cubito de caldo de pescado congelado (receta básica)
- 1 cucharada de harina de arroz precocida casera (receta básica)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 685 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 13.57 g
- Koolhydraten
- 7.11 g
- Vetten
- 8.95 g
- Vezels
- 2.79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 λεπτ.
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1ωρ.
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 λεπτ.
Puré de patata y verduras
45min
Merluza a la gallega
40 Min
Merluza con patatas
40 Min
Pisto para dos
20 λεπτ.
Crema de calabacín
25 λεπτ.
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1ωρ.
Bacalao en salsa verde
30 λεπτ.
Gallo con salsa de pimientos
30 λεπτ.
Merluza al vapor de almejas
30 λεπτ.