Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 3 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 75 g de zanahoria en trozos
- 75 g de pimiento verde en trozos
- 1 cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 50 g de vino blanco
- 700 g de pechuga de pavo sin piel (en dados de 2 cm) salpimentada
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de concentrado de caldo de carne (Bovril®)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 850 g de agua
- 300 g de fideos de fideuá
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1623 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 32.72 g
- Koolhydraten
- 39.98 g
- Vetten
- 10.82 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1j
Albóndigas con salsa de tomate
45min
Garbanzos con arroz
35min
Lentejas con arroz
40min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40min
Jardinera de carne y beicon
45min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Fideuá con pollo y langostinos
30min
Arroz amarillo con pollo
40min
Fideuá con carne
30min