Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de cebolla en aros
- 1 diente de ajo en láminas
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de vino blanco
- 1 - 2 rodajas de bonito fresco salpimentado (aprox. 800 g)
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2263 kJ / 541 kcal
- Eiwitten
- 50.8 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 λεπτ.
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Marmitako para dos
30 λεπτ.
Marmitako
40 Min
Bonito a la riojana
50 λεπτ.
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 λεπτ.
Calamares en su tinta
1h 5min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 λεπτ.
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
1ωρ.
Bacalao dorado
25 λεπτ.
Pastel de cabracho
2h 50min
Bonito en escabeche
24u. 25min