Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas (chirlas o chochas)
- 2 tarros de fabes cocidas (en conserva), judiones o alubias blancas cocidas (800 g)
- 300 g de cebolla cortada en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de pimentón
-
600
g de caldo de pescado
of 600 g de agua con 2 cucharaditas de sal - 1 hoja de laurel seca grande
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 1 cucharada de perejil fresco picado (para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1260 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Potaje de vigilia
30min
Garbanzos con almejas para dos
50min
Alubias con gambas
20min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Marmitako para dos
30min
Marmitako
40min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h
Fabes con pulpo
45min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Arroz negro de chipirones con verduras
1h 20 min
Arroz con bogavante
1h