Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 rebanada de pan del día anterior
- 1 conejo entero en trozos (1000-1200 g)
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 dientes de ajo
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 2 ramitas de perejil fresco
- 200 g de vino blanco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1886 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 30.4 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Arroz con conejo
1h 15min
Conejo al ajillo con setas
40min
Patatas guisadas con conejo
50min
Conejo guisado con puré de patatas
1h 10min
Conejo guisado en salsa de pimiento rojo
1h
Conejo a las finas hierbas
50min
Conejo a la huertana
45 Min
Conejo al tomillo
45 Min
Conejo en doble cerveza
5 godz.
Conejo al estilo mediterráneo
45 Min
Conejo al chilindrón
1h
Conejo a la cazadora
50min