Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 carrilleras de ternera (aprox. 1500 g)
- 1 cabeza de ajos entera
- 1 hoja de laurel seca
- 10 granos de pimienta negra
- 3 clavos
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 palo de canela pequeño partido por la mitad
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de zanahorias en rodajas
- 150 g de cebolla en trozos
- 80 g de puerro en rodajas
- 500 g de vino tinto (Rioja o Ribera)
- 70 g de aceite de oliva
- 1 pastilla de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2018 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 51.2 g
- Koolhydraten
- 4.57 g
- Vetten
- 27.45 g
- Vezels
- 1.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1sa 10 dk
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1sa 10 dk
Conejo al ajillo con setas
40 min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1sa
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1sa
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1h 5min
Carrilleras al pimentón con verduras
1sa 20 dk
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 godz. 50 min
Carrilleras de cerdo al vino tinto al vacío
8 Std. 45 Min
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27 Std.
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4 Std. 20 Min