Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 carrilleras de ternera (aprox. 1500 g)
- 1 cabeza de ajos entera
- 1 hoja de laurel seca
- 10 granos de pimienta negra
- 3 clavos
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 palo de canela pequeño partido por la mitad
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de zanahorias en rodajas
- 150 g de cebolla en trozos
- 80 g de puerro en rodajas
- 500 g de vino tinto (Rioja o Ribera)
- 70 g de aceite de oliva
- 1 pastilla de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2018 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 51.2 g
- Koolhydraten
- 4.57 g
- Vetten
- 27.45 g
- Vezels
- 1.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 Std.
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 Std.
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 Std.
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1 Std. 10 Min
Carrilleras al pimentón con verduras
1h 20min
Carrilleras de cerdo al vino tinto (Al vacío)
8 Std. 45 Min
Albóndigas en salsa española
55 min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1 Std. 10 Min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1 Std. 5 Min
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4 Std. 20 Min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2h 50min