Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de carne picada mixta
- 2 cucharadas de pan rallado con ajo y perejil
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 400 g de cebolla en cuartos
- 5 dientes de ajo
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 600 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 hoja de laurel seca
- 3 clavos
- 50 g de pan frito
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3249 kJ / 777 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 59.4 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Migas con pimientos de Padrón
30min
Magras con tomate
40min
Pollo con salsa de almendra
50min
Gazpachuelo
35 Min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1h 10min
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25 min
Solomillo al whisky
45min
Salmorejo para dos
45min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 min
Porra antequerana
1h 10min
Pastela moruna
5h 30min
Salmorejo
10 min