Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 50 g de puerro
- 50 g de pimiento rojo
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 4 dientes de ajo
- 1 cucharadita de pimentón picante
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 - 600 g de callos cocidos y escurridos
- 330 g de caldo de carne
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) (lavados y escurridos)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 7.06 g
- Koolhydraten
- 17.29 g
- Vetten
- 10.21 g
- Vezels
- 8.45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40min
Guiso de judías rojas con costillas
40min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 Min
Arroz con cordero
1h 10 min
Cabrito en salsa
50 Min
Callos a la madrileña
1h 50min
Conejo con mojo picón
20 Min
Callos a la asturiana
1h 20min
Judiones de la Granja con oreja
30 Min
Costillas al vino con arroz
1 Std.
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min
Arroz con conejo
1 Std. 15 Min