Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 50 g de puerro
- 50 g de pimiento rojo
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 4 dientes de ajo
- 1 cucharadita de pimentón picante
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 - 600 g de callos cocidos y escurridos
- 330 g de caldo de carne
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) (lavados y escurridos)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 7.06 g
- Koolhydraten
- 17.29 g
- Vetten
- 10.21 g
- Vezels
- 8.45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con conejo
1h 15min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min
Callos a la madrileña
1 Std. 50 Min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 Std.
Garbanzos con oreja
1h 15min
Costillas al vino con arroz
1 Std.
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45 Min
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45 Min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17sa 30 dk
Callos a la asturiana
1小时 20 分钟
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2h 50min