Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 70 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de calamares limpios y en trozos
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 200 g de arroz de grano redondo
- 500 g de caldo de pescado
- 2 sobres de tinta de calamar
- ½ cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1593 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 776.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almejas a la marinera
30 Min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 godz. 20 min
Arroz negro cremoso con calamares
40 dk
Fideuá de mariscos
45 Min
Fideuá negra de calamares
45 Min
Espaguetis integrales con almejas
1 Std. 10 Min
Arroz con gulas y gambones
35 dk
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1sa 30 dk
Arroz con sepia y cigalas
1sa
Arroz con bogavante
1sa
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 godz. 20 min