Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fumet de cigalas
- 500 g de cigalas enteras crudas pequeñas
- 40 g de aceite de oliva
- 800 g de agua
- 1 sobre sazonador para paella
- 1 hoja de laurel seca
Arroz con sepia y cigalas
- 40 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 500 g de sepia en trozos de aprox. 2x2 cm
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de cayena molida (optioneel)
- 250 g de arroz de grano redondo
- ½ cucharadita de perejil fresco picado
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 8407.9 kJ / 2011.5 kcal
- Eiwitten
- 107.5 g
- Koolhydraten
- 200 g
- Vetten
- 86.8 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con calamares
40min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1 Std. 15 Min
Guiso de sepia con patatas
1 godz.
Fideuá de mariscos
45 Min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 Std. 10 Min
Arroz con rape y gambas
30 Min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 godz. 30 min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 Std. 20 Min
Paella de marisco
50min