Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 diente de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 cucharada colmada de pan rallado
- 800 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 1 cucharada de pimentón
- 400 g de sepia en trozos de 2 cm
- ¼ de cucharadita de comino molido
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de vino blanco
- 500 g de caldo de pescado
- 250 g de langostinos crudos medianos pelados (aprox. 18 unidades)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1516 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 14.3 g
- Natrium
- 922.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Alubias con bacalao
30 min
Garbanzos con almejas para dos
50 min
Guiso marinero
1 Std. 20 Min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 min
Patatas guisadas con calamares
40 min
Potaje de sepia con garbanzos
40 min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1 Std. 30 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 min
Guiso de sepia con patatas
1 godz.
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 Std. 30 Min