Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 huevos duros
- 100 g de jamón curado en dados
- 1000 g de tomate en rama (cortados en mitades)
-
50
g de pimiento rojo
of 50 g de pimiento verde - 1 diente de ajo
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de pan del día anterior en trozos
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 10 g de vinagre de jerez
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 878 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 508.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pestiños andaluces
1hod.
Poleá
15min
Pastela moruna
5 Std. 30 Min
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Sopa de picadillo con garbanzos
1hod.
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Salmorejo para dos
45 dk
Salmorejo con pipirrana y caballa
15min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Gazpachuelo
35min
Mazamorra cordobesa
10min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min