Compatibele versies
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en trozos de 2-3 cm
- 60 g de pan rallado
- 320 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo), y algo más picado
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 3 huevos
- 300 - 400 g de aceite de oliva Suave La Española, para freír
- 5 cucharadas harina de trigo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 40 g de aceite de oliva virgen extra La Española
- 700 g de patatas
- 50 g de brandy
- 1000 g de caldo de pollo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2134 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 593.5 mg
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2 godz. 50 min
Pisto con patatas y huevos duros
45min
Tortilla de patatas (HESTAN CUE)
45min
Albóndigas con salsa de vino tinto
40min
Pollo guisado con patatas y piquillos (Cocción lenta)
2 Std. 40 Min
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1h
Arroz cremoso de pollo y verduras
25min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1h 15min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45min
Lasaña 3.0
1h 30min
Costillas de cerdo con salsa barbacoa (Cocción lenta)
2 godz. 35 min
Pizza carbonara
1h