Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de mantequilla
-
60
g de pimienta verde en conserva escurrida
of 40 g de granos de pimienta negra - 40 g de brandy
-
400
g de nata
of 400 g de leche evaporada - 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 20 g de extracto de buey (Bovril®)
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 7608 kJ / 1818 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 181.4 g
- Verzadigd vet
- 113 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 5270.9 mg
Alternatieve recepten
Solomillo con salsa de pimienta, judías verdes y gratén de patatas (Al vacío)
2 godz. 30 min
Tomatitos raf (Queso roquefort con nueces)
4u. 45min
Alioli
10 λεπτ.
Salsa Chorón (Espesar)
20 λεπτ.
Espaguetis carbonara XXL
40 Min
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2 Std. 10 Min
Salsa bearnesa (Espesar)
20 λεπτ.
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 λεπτ.
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Salsa brava
10 λεπτ.
Calamares rellenos
2 Std.
Salsa de queso azul
10 λεπτ.