Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de aceite de oliva
- 1200 g de carne de ternera en trozos (espaldilla)
- 300 g de vino tinto
- 120 g de cebolla en trozos
- 100 g de puerro en rodajas
- 100 g de dados de beicon ahumado
- 1 cucharadita de pimentón
- 150 g de agua
- 150 g de tomate frito estilo casero
- 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de guisantes congelados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1363 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 35.37 g
- Koolhydraten
- 4.33 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 2.77 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1 Std.
Albóndigas con salsa de vino tinto
40 Min
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1h 20min
Carne guisada con fantasmas de patata
1h 30min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2 godz. 45 min
Pollo guisado con tomate y aceitunas
45 Min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 Min
Cordero al vino tinto
45 Min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16 Std.
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14 Std. 55 Min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2h 50min