Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de aceite de oliva
- 1200 g de carne de ternera en trozos (espaldilla)
- 300 g de vino tinto
- 120 g de cebolla en trozos
- 100 g de puerro en rodajas
- 100 g de dados de beicon ahumado
- 1 cucharadita de pimentón
- 150 g de agua
- 150 g de tomate frito estilo casero
- 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de guisantes congelados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1363 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 35.37 g
- Koolhydraten
- 4.33 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 2.77 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas con salsa de vino tinto
40min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 Std. 20 Min
Costillas de cerdo con salsa barbacoa
35min
Pollo con tomate y pimiento morrón
30min
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1h 20min
Judías blancas con costillas
45 min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 Std. 50 Min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16 godz.
Cordero al vino tinto
45 min
Carne guisada con fantasmas de patata
1 godz. 30 min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55 min