Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de arroz de grano redondo
- 1000 g de gambones crudos enteros
- 1100 g de agua
- 250 g de zanahoria en trozos
- 150 g de cebolleta en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 25 g de mantequilla
- 100 g de coñac
- 200 g de tomate triturado en conserva
- ¼ de cucharadita de colorante alimentario
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 2 pastillas de caldo de pescado
- 20 gotas de tabasco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 998 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min
Crema de calabaza y langostinos
45 Min
Crema de marisco
40 Min
Crema con rape y gambas
30 Min
Crema de verduras y gambas
1 Std.
Rape en salsa americana
1 Std.
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 Std.
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Sopa marinera asturiana
30 Min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 Min
Crema de ahumados con sombrero de hojaldre
50 Min