Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de queso de cabra
- 1 - 2 dientes de ajo
- 500 g de remolacha cocida en trozos
- 300 g de tomate maduro en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 40 g de miga de pan blanco (del día anterior)
- 15 g de vinagre de jerez
- 100 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 936 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 5.65 g
- Koolhydraten
- 5.12 g
- Vetten
- 20.08 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmorejo
10 Min
Pastela moruna
5 godz. 30 min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15 Min
Salmorejo para dos
45 Min
Ajoblanco
5 min
Salmorejo sin gluten
10 Min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 min
Salmorejo de grana y oro
45 Min
Salmorejo de fresas
30 Min
Mazamorra cordobesa
10 Min
Gazpacho de remolacha
10 Min
Gazpacho de remolacha con ensalada de lombarda y queso feta
15 Min