Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 80 g de aceite de oliva
- 50 g de brandy
-
600
g de fumet de Pescado de Roca y Marisco 100% Natural Gallina Blanca
of 600 g de agua - 100 g de puerro en rodajas
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 50 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 150 g de filetes de merluza fresca
- 150 g de lomos de rape sin piel ni hueso
- 100 g de nata
- 6 hojas de albahaca fresca
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1139 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 549.8 mg
Alternatieve recepten
Crema de gambones
45 Min
Sopa de pescado donostiarra
1h
Crema con rape y gambas
30min
Rape en salsa americana
1h
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45 Min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1h
Minipastel de pescado y marisco
40min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1h 30min
Crema fría de bacalao
3 Std. 10 Min