Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g de harina
- 600 g de babilla de ternera en filetes (cortados en 3-4 trozos, salpimentados)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 50 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva
- 120 g de tomate triturado en conserva
- 50 g de ron dorado
- 150 g de setas de cardo frescas sin el tronco, cortadas en 3-4 trozos
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1362 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 33.06 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 17.47 g
- Vezels
- 1.58 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1sa
Ternera con setas al brandy
45 min
Goulash de ternera con patatas y manzana
1h 25min
Costillas al vino con arroz
1sa
Salteado de butifarra y champiñones
30 min
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9h
Ternera al chilindrón con cuscús
45 min
Pollo a la cazadora
40 min
Estofado de ternera con tortellini
1sa
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45 min
Filetes de ternera al vino
25 min
Pollo con pimientos a la cerveza
30 min