Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 100 g de queso roquefort
- 150 g de leche
- 100 g de vino blanco
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 lomos de bacalao desalado (150 g c/u)
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada rasa de maicena
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cuatro quesos
25 min
Gratinado de bacalao y bechamel
50min
Pollo con salsa de almendra
50min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45min
Pollo con salsa gorgonzola
40min
Bacalao con salsa de almendras
35 Min
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
40min
Tartaletas de queso soufflé
35 Min
Bacalao en salsa verde
30min
Salsa de queso de cabra
5 min
Salmón con salsa de queso manchego
40min
Salsa de queso azul
10 min