Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 100 g de queso roquefort
- 150 g de leche
- 100 g de vino blanco
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 lomos de bacalao desalado (150 g c/u)
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada rasa de maicena
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de queso azul
10min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45 min
Risotto cuatro quesos
25 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15min
Salsa de queso de cabra
5 min
Solomillo con sobrasada y miel
50 min
Gratinado de bacalao y bechamel
50 min
Dorada con salsa Bercy
35 min
Bacalao con salsa de piñones
1 godz. 50 min
Bacalao con salsa de almendras
35 min