Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 100 g de queso roquefort
- 150 g de leche
- 100 g de vino blanco
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 lomos de bacalao desalado (150 g c/u)
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada rasa de maicena
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45 min
Calamares al whisky
45 min
Raviolis con salsa de anchoas
20 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Albóndigas con setas
35 min
Bacalao mozárabe
50min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 min
Salsa de queso azul
10 min
Albóndigas en salsa de nata
50min
Pollo con salsa de queso y champiñones
25 min
Bacalao con salsa de almendras
35 min
Gratinado de bacalao y bechamel
50min