Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de chorizo semicurado (en rodajas)
- 1 trozo de unto (20-30 g)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) (1 tarro)
- 300 g de grelos (en conserva) (1 tarro)
- 500 g de patatas en trozos (3 cm)
- 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de lacón cocido (en trozos)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1160 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porrusalda con calabaza
50 Min
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min
Marmitako
40 dk
Pote gallego de repollo
2 Std. 40 Min
Porrusalda con bacalao
40 dk
Caldo gallego de grelos
4 godz. 10 min
Vinagreta de pimientos
5 Min
Caldo de panceta con judías, tirabeques y pera
1sa 30 dk
Empanada de maíz con berberechos
1 Std. 15 Min
Roscón gallego
1sa 30 dk
Vieiras "Rias baixas"
1 Std. 10 Min
Bica de Castro Caldelas
1 godz. 20 min