Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de maicena
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 200 g de vino blanco seco
- 150 g de agua
- ½ guindilla fresca cortada en rodajas, sin semillas (optioneel)
- 1000 g de alcachofas frescas (600 g limpias) partidas en 2
- 36 berberechos (remojados en agua con sal)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 737 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 13.05 g
- Vezels
- 14.35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fumet de pescado y gambas
20min
Almejas a la marinera
30 Min
Sopa de pescado
55min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Alcachofas con habitas al azafrán
50 Min
Calamares encebollados
1 Std.
Alcachofas a la cerveza
45 Min
Cardo con carabineros
1 Std.
Alcachofas al limón
40 Min
Alcachofas a la romana
50 Min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 Std. 30 Min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35min