Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de carne de ciervo en trozos pequeños
- 70 g de vino tinto
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 - 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 10 g de vinagre de jerez
- 15 g de cacao puro en polvo
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 990 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras de ternera estofadas
9h
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1 godz. 10 min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 godz.
Carrilleras al pimentón con verduras
1 Std. 20 Min
Caldereta de cordero
50 min
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9h
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 min
Caldereta manchega
1 godz.
Codornices al limón
45 min
Estofado de ciervo con setas
1 godz.
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 min
Estofado de cerdo y pimientos de Padrón
40 min