Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de carne de ciervo en trozos pequeños
- 70 g de vino tinto
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 - 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 10 g de vinagre de jerez
- 15 g de cacao puro en polvo
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 990 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldereta de cordero
50min
Pollo al chimichurri
30min
Pollo en pepitoria
45min
Conejo al ajillo con setas
40min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Cabrito en salsa
50min
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50min
Carrilleras al pimentón con verduras
1h 20min
Estofado de ciervo con setas
1h
Perdices confitadas
26u. 30min
Alitas de pollo con cebolleta al curry
35min
Cordero al ajillo
1h