Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de cebolla
- ½ diente de ajo
- 30 g de zanahoria
- 200 g de tomates en trozos
- 20 g de vino blanco (optioneel)
- 10 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 100 g de agua
- 250 g de patatas en trozos (de 3-4 cm)
-
2
rodajas de merluza (120-200 g c/u)
of 2 filetes de pescado blanco (120-200 g c/u)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1274 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 30.78 g
- Koolhydraten
- 26.52 g
- Vetten
- 8.39 g
- Vezels
- 4.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza con patatas y salsa de tomate
50 Min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30 Min
Merluza con calabaza y patata
40min
Salmón al vapor con verduras
30 Min
Merluza a la gallega
40min
Merluza con patatas
40min
Pez espada al aroma de mostaza
30 Min
Verduras y pavo al vapor
30 Min
Pez espada con judías verdes y aceitunas
40min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Pechugas a la provenzal con guisantes y tomatitos para dos
20 Min
Solomillo de ternera al vapor con patatas panadera para dos
20 Min