Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de tomates maduros cortados por la mitad
- 100 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 2 cucharadas de tomate concentrado
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 80 g de pimiento rojo en conserva cortado en tiras (1 lata pequeña)
- 500 g de bonito fresco y limpio (cortado en trozos de aprox. 4x4 cm)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1672 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Calamares en su tinta
1h 5min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Marmitako
40 min
Marmitako para dos
30 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1sa 10 dk
Merluza a la gallega
40 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bacalao fresco con ajada
30 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 min