![Plato de los montes de Málaga (Andalucía) Plato de los montes de Málaga (Andalucía)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BEA8683E-120A-4ACA-9AA2-5AB607A2D539/Derivates/1E756C72-AFEB-44F0-AE08-7823A2E26089.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de pan del día anterior (en trozos)
- 100 g de agua
- 1 cucharada rasa de sal
- 250 g de chorizo sin piel (en trozos)
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de panceta fresca de cerdo (en trozos pequeños)
- 1 cabeza de ajos entera con piel (con un corte lateral)
- 4 morcillas
- 4 chorizos
- 500 g de pimiento verde italiano cortado en tiras
- sal para espolvorear
- 4 rabanitos cortados en cuartos
-
1 - 2
naranjas en gajos
of 1 - 2 rodajas de melón sin piel, en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3830 kJ / 916 kcal
- Eiwitten
- 40.03 g
- Koolhydraten
- 37.99 g
- Vetten
- 67.05 g
- Vezels
- 3.96 g
Alternatieve recepten
Pollo al chimichurri
30 min
Judías blancas con chorizo
40 min
Pollo con almendras
20 Min
Tiras de pollo almendrado con salsa de limón
30 min
Brochetas de emperador al jengibre
50min
Chuletitas de cordero con picada de avellanas y nueces
30 min
Bunny chow (pan relleno de curry de cordero)
3h
Rebujito con hierbabuena (Andalucía)
5min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96h 20min
Conejo con mojo picón
20 Min
Medallones de solomillo de cerdo flambeado y salsa de turrón
15min
Pan chino
1 Std. 15 Min