Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de carne picada de cerdo
- 120 g de butifarra blanca sin piel, desmenuzada
- 50 g de salvado de trigo
- 600 g de agua
-
5
hojas de salvia fresca
of ½ cucharadita de salvia seca desmenuzada - ½ cucharadita de semillas de hinojo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
- 5 bayas de enebro
- 1 manzana pelada y en trozos
- 700 g de patatas en trozos
- 600 g de chucrut en conserva
- 2 cucharadas de mostaza
- 1 cucharadita de kétchup
- 50 g de nata (35% de grasa)
- ½ cucharadita de salsa inglesa (p. ej. Perrins®)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2564 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 21.11 g
- Koolhydraten
- 47.37 g
- Vetten
- 37.71 g
- Vezels
- 8.91 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Huevos rellenos de carne
40min
Empanadas mallorquinas
1 Std.
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50 Min
Albóndigas al vapor con tomate fresco al romero
40min
Morteruelo
13h 15min
Salsa de carne. Verduras al vapor
50 Min
Albóndigas con setas
35 Min
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2 Std. 30 Min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40min
Pan bendito de San Blas (Murcia)
4 Std.
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1h 10 min
Albóndigas en salsa de nata
50 Min