Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de puerro en rodajas (sólo la parte blanca)
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 50 g de mantequilla
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharadas de harina
- 100 g de tomate triturado en conserva
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de cangrejos pequeños
- 50 g de brandy
- 500 g de caldo de pescado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 802 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 6.22 g
- Koolhydraten
- 6.72 g
- Vetten
- 15.56 g
- Vezels
- 1.36 g
Alternatieve recepten
Crema de andaricas
50 min
Crema de canónigos
20min
Crema de boletus
1h 35 min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 min
Crema de espárragos y gambas
30 Min
Vichyssoise de espárragos
30 Min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 Min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45 Min
Crema de mejillones
1 Std.
Crema de ostras
20min
Crema de espárragos blancos
25 min
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2 Std. 15 Min