Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 750 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 200 g de polenta (1 minuto de cocción)
Bacalao
- 1 diente de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 130 g de aceite de oliva virgen extra (y 2 cucharadas más para regar el bacalao)
- 600 g de lomos de bacalao al punto de sal
- 1500 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1664 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 30.63 g
- Koolhydraten
- 4.33 g
- Vetten
- 28.68 g
- Vezels
- 5.77 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Daikon rehogado
20 min
Chutney de fresas
24 Std.
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1h 10min
Piña con pesto dulce
10min
Carré de cerdo a la parrilla con cebolla caramelizada y manzanas
3h
Pastel de lentejas
6 godz.
Maakouda (buñuelos de patata)
2 Std.
Cassata siciliana
6 godz. 30 min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Aperitivo de Piamonte
25min
Pizza blanca con rúcula
1 Std. 30 Min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1 godz. 45 min