Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo y pescados
- 1 cebolla en cuartos (aprox. 200 g)
- 1 puerro en 2-3 trozos (aprox. 100 g)
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de espinas y cabeza de pescado variado (cabracho, congrio, rape, salmonetes, etc.)
- 1200 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 nécora (aprox. 100 g)
- 100 g de cabracho
- 100 g de congrio
-
100
g de mero
of 100 g de filetes de perca - 1 trozo de cola de rape sin piel con hueso (aprox. 100 g)
- 2 salmonetes limpios (aprox. 100 g cada uno)
Bullabesa
- 2 tomates maduros pelados
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 100 g de cebolla en dos trozos
- 1 diente de ajo
- 200 g de bulbos de hinojo en trozos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 - 8 ramitas de hierbas frescas variadas (albahaca, tomillo, romero, laurel, etc.)
- 1 cucharadita de sal
-
2
pellizcos de hebras de azafrán
of 1 cucharadita de colorante amarillo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1016 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa vizcaína
40min
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1h 20 min
Aceites aromatizados de larga duración
10min
Albóndigas con setas
35min
Sal de algas para pescados y mariscos
5min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Aceites de hierbas frescas (de utilización inmediata)
20min
Áspic de verduras y huevo
4h
Sopa de pescado
55min
Paté en croûte
10h
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h