Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 150 g de apio cortado en trozos de 1 cm
- 150 g de zanahoria cortada en trozos de 1 cm
- 150 g de judías verdes redondas frescas cortadas en trozos de 1 cm
- 150 g de pimiento cortado en trozos de 1 cm
- 150 g de coliflor en ramilletes pequeños
- 150 g de cebollitas francesas (las más grandes cortadas en dos)
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharaditas de sal
-
50
g de vinagre de vino blanco
of 50 g de vinagre de sidra - 2 cucharaditas de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1317 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 15.83 g
- Vetten
- 25.72 g
- Vezels
- 6.07 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjenas y calabacines marinados
1 Std. 30 Min
Cassata siciliana
6h 30 min
Asado de frutos secos
30 min
Aperitivos de hojaldre
25 min
Brochetas de verduras con salsa vierge
30 min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Bruschetta de aceitunas
5 Min
Macarrones con alcachofas, jamón y ricota salada
30 min
Crostini con tomate y mozzarella
25 min
Bruschetta de judías blancas y alcaparras
5 Min
Ensalada caprese con aceite de albahaca
10 Min
Espaguetis a la amatriciana
25 min