Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 150 g de apio cortado en trozos de 1 cm
- 150 g de zanahoria cortada en trozos de 1 cm
- 150 g de judías verdes redondas frescas cortadas en trozos de 1 cm
- 150 g de pimiento cortado en trozos de 1 cm
- 150 g de coliflor en ramilletes pequeños
- 150 g de cebollitas francesas (las más grandes cortadas en dos)
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharaditas de sal
-
50
g de vinagre de vino blanco
of 50 g de vinagre de sidra - 2 cucharaditas de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1317 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 15.83 g
- Vetten
- 25.72 g
- Vezels
- 6.07 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aliño de yogur con guindilla, ajo, limón y cilantro
1h 5min
Aliño con vinagre balsámico
10min
Crostini con champiñones y queso fontina
35min
Risotto a la milanesa
30min
Pimientos rojos baby encurtidos rellenos de queso de cabra
26h
Salsa vizcaína
40min
Crostini con quesos y tomates secos
20min
Tozzetti
1h 30min
Rillettes de cerdo
2 Std. 10 Min
Espaguetis a la amatriciana
25min
Bacalao a la veneciana con polenta
45min
Pizza diavola
2h 15 min