Boletus con foie en papillote
TM31 TM5 TM6

Boletus con foie en papillote

4.0 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 - 500 g de boletus frescos (cortados transversalmente en láminas)
  • 200 g de foie mi-cuit de pato, en dados
  • 4 pellizcos de pimienta negra molida
  • 4 pellizcos de semillas de hinojo
  • 4 pellizcos de salvia seca desmenuzada
  • 4 pellizcos de sal en escamas
  • 60 g de vermut rojo
  • 250 g de agua

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1048 kJ / 251 kcal
Eiwitten
8.9 g
Koolhydraten
2.6 g
Vetten
22.7 g
Vezels
2.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten