Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g de boletus frescos (cortados transversalmente en láminas)
- 200 g de foie mi-cuit de pato, en dados
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 4 pellizcos de semillas de hinojo
- 4 pellizcos de salvia seca desmenuzada
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 60 g de vermut rojo
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1048 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 22.7 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Almejas al vapor con salsa de mantequilla
1 Std.
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 godz. 45 min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 Min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 Std.
Cigalas al ajillo
20 Min
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8 godz.
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 Min
Milhojas al limón con frutas del bosque
1 Std.
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Pimientos rojos baby encurtidos rellenos de queso de cabra
26h
Sopa de mejillones al azafrán
40 Min