![Boletus con foie en papillote Boletus con foie en papillote](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0B1909DD-80BB-42B0-8FD2-043DA034253E/Derivates/D5CDEEE6-16F8-4F5A-AFE5-3921EDA75934.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g de boletus frescos (cortados transversalmente en láminas)
- 200 g de foie mi-cuit de pato, en dados
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 4 pellizcos de semillas de hinojo
- 4 pellizcos de salvia seca desmenuzada
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 60 g de vermut rojo
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1048 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 22.7 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Foie de pato
33 godz.
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30 Min
Chipirones, morcilla y manzana
1 Std.
Cóctel Christmas
1h 10min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Bricks de patata con yema
2 Std. 20 Min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 min
Crema de espárragos y gambas
30 Min
Mousse de crema de orujo
2h
Cava (Gazpacho de manzana)
9 Std. 10 Min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 godz. 30 min
Pastel de salmón
2 Std. 20 Min