Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 4 sobres de tinta de calamar
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (un poco más para engrasar el bol)
Cobertura
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 9 gambones crudos enteros
- 150 g de tomate troceado en conserva
- 3 - 4 hojas de albahaca fresca
- 1 pellizco de sal
- 150 g de mejillones frescos limpios
- 150 g de chirlas frescas (remojadas en agua con sal durante 30 minutos)
Montaje y horneado
- 3 chipirón entero fresco (200 g) cortados en rodajas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3153 kJ / 752 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 101.2 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Pan frito indio (panipuri)
1 godz.
Pizza de patata con verduras
1h 45min
Minihamburguesas de bonito
3h 40min
Corvina a la roteña
45 Min
Soldaditos de Pavía
1 Std. 10 Min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 Std. 10 Min
Pizza cuatro quesos
1 godz. 30 min
Pizza blanca con rúcula
1 godz. 30 min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45min
Pizza cuatro estaciones
1 godz. 30 min
Pizza diavola
2h 15min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min